Acasa

Debarasare Mobila

Saptamana aceasta OFERTELE sunt mari!!!
Suntem o firma de transport serioasa si punctuala, suntem aici pentru a ajuta la servicii de debarasare mobila, resturilor sau deseurilor provenite din urma constructiilor sau orice alt ceva. In acelas timp putem ajuta la mutarea mobilierului de ori ce fel nou sau vechi, fara a deteriora bunurile dumneavoastra. Putem demonta sau monta mobilierul cu o echipa de baietii specializata in domeniu, fara a fi nici un fel de problema. Rezidurile, deseurile, molozul, pot fi la saci sau vrac. Putem debarasa sau muta oriunde in Bucuresti, asiguram personal calificat. Ne puteti contacta la orice ora din zi, sapte zile din sapte.

Colectare Mobila

Căutați să aruncați mobilierul vechi, serviciile noastre de colectare mobila, va pot ajuta sa scapati de toate obiectele grele si voluminoase din locuintele dvs. Pentru a vă redecora casa, aveți nevoie de un nou design? Sau doriți doar să scăpați de unele obiecte de mobilier nedorit? Oferim servicii de eliminare a mobilierului, indiferent de locul în care se afla casa sau biroul tau din Bucuresti, afacerea noastră se află în fiecare zonă a orașului, astfel încât suntem întotdeauna lângă dvs, atunci când este cazul. Dacă aveți nevoie de noi astăzi, vă stăm la dispoziție, chiar și în weekend, echipele noastre pot ajuta la eliminarea mobilierului chiar și după orele de lucru. Venim în aceeași zi și oferim o mână suplimentară de ajutor, în caz de nevoie urgenta pentru eliberarea locuintei dvs. Dacă sunteți în căutarea eliminării canapelei sau a unui serviciu complet de curățare a casei, suntem specialiști în eliminarea deșeurilor și putem face totul pentru dumneavoastră.

Servicii de colectare mobila gratuit!
Venim in ajutorul clientilor nostri cu serviciul de colectare mobila gratuit, daca mobila dvs este in stare buna de folosire si este produs dupa anul 2018, firma noastra o va colecta gratuit!!